Afwerking en materiaal

FOTO’S WORDEN OPHANGKLAAR GELEVERD

Tenzij in het menu anders wordt aangegeven worden de foto’s ophangklaar geleverd als print verlijmd op dibond
inclusief aluminium ophangprofiel. ( zie hieronder)
Andere mogelijkheden zijn : foto’s achter 3 mm. acryl, foto’op HD Metal (geschikt voor buiten of vochtige ruimte),
extra groot formaat foto’s geprint op textieldoek in aluminium frame (geschikt voor ontvangstruimte, hal, kantoor etc.)

FOTO VERLIJMD OP DIBOND 

In het fotolab wordt de echte foto-afdruk met speciale lijm gelijkmatig op een 3 mm massieve aluminium steunplaat bevestigd. Twee dunne, aluminium lagen met een grondlaag van platinawitte moffellak omsluiten een zwarte polyethyleenkern. Dus massief materiaal dat voor uw foto maximale stevigheid garandeert en al sinds jaren met de beste resultaten in galeries wordt gebruikt.
Bovendien wordt de achterzijde voorzien van een aluminium ophangprofiel wat nog extra stevigheid garandeert.

Let wel; Er is een verschil in kwaliteit (maar ook in prijs) tussen echte fotoprints verlijmd op dibond en foto’s die rechtstreeks worden geprint op dibond.

[1] UV-laminering [2] echte fotoafdruk [3] kunststofkern
[4] Alu-Dibond als achterwand
____________________________________________________________________________________________

FOTO ACHTER ACRYL (op aanvraag)

Dit is de meest exclusieve (maar ook meest kostbare) wijze van afwerking.

De kwaliteiten van de scherpe, gedetailleerde en contrastrijke ultraHD-afdruk tonen zich in de perfectie onder acrylglas. Het lichte en onbreekbare materiaal versterkt het effect van echte fotoafdruk en benadrukt de kleurenschittering en de diepte van het motief. Door gebruik te maken van een blijvend elastisch silicone wordt uw ultraHD-afdruk in de afwerking zonder bellen en scheurtjes duurzaam beschermd en verzegeld. Bovendien is onze silicone extreem belastbaar en beschermt zelfs tegen uitzetting van het materiaal bij temperatuurschommelingen. De achterwand van 3 mm dik alu-Dibond – bestaande uit 2 beklede aluminium platen met een kern van polyethyleen – completeert het totaalbeeld.
Ook hier is op de achterwand een ophangprofiel van aluminium bevestigd waarmee u de foto direct aan de muur kunt hangen.

ANDERE MOGELIJKHEDEN EN SPECIALE WENSEN.

Heeft u speciale wensen voor wat betreft formaat of afwerking, mail ons dan even de titel van de foto, het gewenste formaat en de gewenste afwerking en wij sturen u informatie en/of een prijsopgave.