Afwerking en materiaal

FOTO ALLEEN OP PRINT

Tenzij in het menu anders wordt aangegeven worden de foto’s geleverd als print op de beste kwaliteit fotopapier in glossy (glans) of zijdeglans uitvoering (vermeld bij de foto).
U kunt de foto naar uw wens voorzien van een lijst etc.

FOTO VERLIJMD OP DIBOND (op aanvraag)

U kunt er bij veel foto’s ook voor kiezen de foto rechtstreeks te laten verlijmen op dibond.
In het fotolab wordt de echte foto-afdruk met speciale lijm gelijkmatig op een 3 mm massieve aluminium steunplaat bevestigd. Twee dunne, aluminium lagen met een grondlaag van platinawitte moffellak omsluiten een zwarte polyethyleenkern. Dus massief materiaal dat voor uw foto maximale stevigheid garandeert en al sinds jaren met de beste resultaten in galeries wordt gebruikt.
Bovendien wordt de achterzijde voorzien van een aluminium ophangprofiel wat nog extra stevigheid garandeert.

Let wel; Er is een groot verschil in kwaliteit (maar ook in prijs) tussen echte fotoprints verlijmd op dibond en foto’s die rechtstreeks worden geprint op dibond.
Dutch Design Prints kiest uitsluitend voor kwaliteit dus worden de foto’s geprint op het beste fotopapier en vervolgens verlijmd op dibond.

[1] UV-laminering [2] echte fotoafdruk [3] kunststofkern
[4] Alu-Dibond als achterwand
____________________________________________________________________________________________

FOTO ACHTER ACRYL (op aanvraag)

Dit is de meest exclusieve (maar ook meest kostbare) wijze van afwerking.

De kwaliteiten van de scherpe, gedetailleerde en contrastrijke ultraHD-afdruk tonen zich in de perfectie onder acrylglas. Het lichte en onbreekbare materiaal versterkt het effect van echte fotoafdruk en benadrukt de kleurenschittering en de diepte van het motief. Door gebruik te maken van een blijvend elastisch silicone wordt uw ultraHD-afdruk in de afwerking zonder bellen en scheurtjes duurzaam beschermd en verzegeld. Bovendien is onze silicone extreem belastbaar en beschermt zelfs tegen uitzetting van het materiaal bij temperatuurschommelingen. De achterwand van 3 mm dik alu-Dibond – bestaande uit 2 beklede aluminium platen met een kern van polyethyleen – completeert het totaalbeeld.
Ook hier is op de achterwand een ophangprofiel van aluminium bevestigd waarmee u de foto direct aan de muur kunt hangen.

ANDERE MOGELIJKHEDEN EN SPECIALE WENSEN.

Staat er bij de door u gewenste foto geen speciale afwerking (dus losse print) en u wilt de foto toch op dibond of achter acryl of direct in een fraaie houten lijst met een passe partout; mail ons dan even de titel van de foto, het gewenste formaat en de gewenste afwerking en wij sturen u een prijsopgave.